Seminar ANEVAR D28 Identificarea cadastrala a proprietatilor imobiliare

Emirra 12.12.2017

ANEVAR a organizat vineri, 17 noiembrie, la Piatra Neamt seminarul D28 – Identificarea cadastrala a proprietatilor imobiliare. Seminarul s-a desfasurat la Grand Hotel Ceahlau Piatra Neamt, incepand cu ora 15:00. Seminarul este echivalat cu 4 ore de pregatire continua.

Seminarul se adresează evaluatorilor autorizaţi pentru o înţelegere la zi, în contextul Standardelor de evaluare a bunurilor și a legislaţie actuale, a modului de abordare de la zero a misiunilor de evaluare a bunurilor imobile, de aplicare a raţionamentului profesional necesar în analiza pieţei imobiliare și în analiza CMBU, de aplicare a tehnicilor și metodelor de evaluare și pană la momentul final al redactării corecte a raportului de evaluare.

Identificarea cadastrală – cadastrul reprezintă o sursă importante de date pentru evaluare și, deși rolul evaluatorului nu este acela de a verifica rezultatul muncii specialistului în cadastru, scopul acestui capitol este acela de a prezenta noţiunile de bază necesare lui pentru a putea înţelege datele care îi vor proveni din această sursă de la clienţii evaluării; sunt exemplificate modalităţi moderne, și la îndemâna evaluatorului, pentru identificarea cadastrală a proprietăţii subiect și este prezentat codul de măsurare a construcţiilor și terenurilor.

ANEVAR a primit Premiul pentru Excelenta in dezvoltarea profesiei de evaluator la Gala Clubului Profesionistilor in Imobiliare 2017 Ce trebuie sa stii despre Evaluarea pentru impozitare a cladirilor 2018