ANEVAR a primit Premiul pentru Excelenta in dezvoltarea profesiei de evaluator la Gala Clubului Profesionistilor in Imobiliare 2017

Emirra 27.03.2017

 ANEVAR a primit Premiul pentru Excelență în dezvoltarea profesiei de Evaluator, în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare Ediția Națională, un eveniment organizat de CPI si portalul Imobiliare.ro in data de 24 martie 2017 la hotel Hilton București.

Premiul a fost primit de reprezentanții Asociației: Daniel Manațe - președinte, Dana Ababei - prim-vicepreşedinte și Laurențiu Stan - vicepreședinte.

Sunt mândră să fac parte si sa activez ca si Evaluator Autorizat - specializarea EPI ( evaluarea proprietatilor imobiliare) in cadrul Asociatiei Nationale a Evaluatorilor autorizati din Romania – ANEVAR, organizatie ce are drept scop organizarea, coordonarea și autorizarea exercitării profesiei de evaluator autorizat în România, reprezentarea și protejarea intereselor profesionale ale membrilor săi, asigurarea exercitării independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale și a unui înalt nivel de calificare profesională, precum și promovarea standardelor, metodelor și tehnicilor de evaluare în activitatea evaluatorilor autorizați.

GALERIE FOTO

     

Evaluarea pentru Impozitare. Impozitul pe Cladiri 2017 Seminar ANEVAR D28 Identificarea cadastrala a proprietatilor imobiliare